25 Temmuz 2013 Perşembe

Arda' nın misafirleri..







Aralık ayının ilk günleriydi sanırım, Sabri Amerika' dan geldi. Arda, Sabri Amca' sını (belki de getirdiği ciciler yüzünden) çok sevdi ve hemen onun kucağında uyuyakaldı :) Evet, Arda özellikle ilk zamanlar gerçekten sakin ve uslu bir bebekti, doğrudur..












Aslı ve Sabri' ye de bebek pek yakışıyor.. (yaşlı teyze modu)

Bu arada lütfen Arda' nın Aslı' ya aşk dolu bakışlarına dikkat, e tabi ne de olsa güzellikten anlıyor oğlum :)











Yine Aralık' ın ortasıydı, tarih konusunda net değilim, evde bir haftasonu kahvaltısı organizasyonu yaptık. Cem, Duygu, Eda, Tuğrul, Duru, Serra, Deniz * 3, yani herkes geldi.




Sipariş üzerine Arda' ya mevlitte giydiği "profesör kıyafeti"ni giydirdik ve görücüye çıkardık :) (Bu bir önceki mevlit yazısında bahsettiğim kıyafeti)
Ancak maalesef, bizimki pek ayık kalamadı yine.. Hatta genelde "o zamanlar" hep yaptığı gibi koltuğun üzerinde, kendi kendine sakince yatıp uyukladığı, asla huysuzluk çıkarmadığı için,

"ne biçim bebek bu"
"bebek böyle bir şeyse biz de yapalım"
"bu ne ya, hiç ağlamıyor"
"maşallah çok uslu, çok şanslısınız"
"herkese böyle olduğunu söylemeyin, nazar değmesin"
"bu bebek insana ikinciyi de yaptırır"

gibi gibi yorumlar geldi dostlardan :)












































1,5 aylık Arda o gün neredeyse 1,5 yaşında olan Duru ile tanıştı. Benim aklımdan o sırada "acaba bizimki de bu kadar büyüyecek mi" gibi saçma sapan sorular geçiyordu. Hem de öyle çabuk büyüyorlar ki, değişimi takip edemiyorsunuz. İşte güzeller güzeli Duru ve Serra..



















Duygu, sanırım hamileliğimde neredeyse hep yanımda olduğu için ve tabi özellikle doğumda birebir benimle olduğu için Arda' ya karşı özel bir sevgi besliyor. Bunu her fırsatta dile getiriyor ama o dile getirmese de ben zaten anlıyorum. Sanırım Arda da ona karşı aynı şekilde. Ama maalesef aynı şey Cem için geçerli değil :) Nedense Cem' i her gördüğünde ağlıyor. Gerçi genel olarak erkeklerden hoşlanmıyor pek, sadece Cem değil yani. Sanırım zamanla düzelecek. Hele hele biraz bir şeyleri anlamaya başlayınca, Cem' e karşı hayranlık duyacağını, babasından sonra onu da rol model alacağını düşünüyorum nedense :)






Bu arada sizin de aklınıza aşağıdaki fotoğrafa bakınca efsane çizgi film karakteri Elmayra geliyor mu? :)


            

2 yorum:

  1. Çok güzel bir gündü... İyi ki hayatımıza girdin Arda..Seni gerçekten çok seviyorum.. imza; ebe Elmayra :)

    YanıtlaSil
  2. Mevlütte profesör kiyafeti iyi fikirmis,degisik.Arda'ya da pek yakismis

    YanıtlaSil