1 Kasım 2013 Cuma

Diş Meselesi

Daha önce dişler ile ilgili elimizde görsel yok dedim ama bu fotoğrafları buldum sonra. Burada henüz üst dişler çıkmadan önce, 2 sevimli alt dişiyle sırıtıyor minik :) Bu fotoğraf Ramazan Bayramı için Erdek' e giderken, yani Arda 10 aylık..


















Arda' nın üst dişleri, alt dişler gibi birlikte gelmedi. Önce biri gelince de üstte tek dişiyle sırıttığında çok komik bir görüntüsü oluyordu. Bunun en, belki de tek belirgin olarak göründüğü fotoğraf da yandaki. Bu fotoğrafı kuzenim Fatoş' un eşi Burak, 7 Eylül' de çekti. Kendisi profesyonel fotoğrafçı olduğu için o gün Arda' nın çok güzel pozlarını yakaladı ve bize çok güzel anılar armağan etmiş oldu. Bir kez de buradan kendisine teşekkür etmiş olayım :) (Bu arada şu an Amsterdam' da yaşıyor ama bir ayağı da hep Türkiye' de. Fotoğraf çekimi isteyenler Facebook sayfasını buradan inceleyebilir.)



Son olarak Arda' nın yakın zamanda çekilen, şu an mevcut olan 4 dişini birden görebildiğimiz şeker bir fotoğrafı. Artık diğer dişleri bekliyoruz. Bu arada miniğimiz bu 4 küçük ama inanılmaz keskin (bir kere parmağımı ısırıp kanattı mesela) dişlerle neredeyse herşeyi çğneyerek, öğüterek yiyebiliyor artık. Her şey nasıl da hızlı değişiyor çocuk söz konusu olunca..

Sevgiler :)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder